VivacomУникално събитие на брега на морето сред съхранената красота на курортен комплекс Албена ...

Една истинска армия в лицето на 340 човека от търговския екип на „Българска телекомуникационна компания“ АД или така познатият ни мобилен оператор „ВИВАКОМ“ се включи в тиймбилдинг, който се проведе в комплекс Албена на 26-ти и 27-ми април 2013г.

dscf5901DSCF6010Амбициозната идея, която си поставихме бе да създадем най-голямото такова мероприятие правено някога от нас. Да запознаем „бойните единици“ от търговския екип на цяла България, да ги накараме да почувстват духът на единството и не на последно място да се позабавляваме.

DSCF6217DSCF6086

Това, грандиозно по своите размери начинание, бе реализирано на ¼ от плажната ивица на комплекса „Албена“ с проектирани и изградени от екипа на „Приказката“, съоръжения.

Мероприятието само по себе си е огромно за понятието тийм билдинг и коства значителни усилия от наша страна. Бяха ангажирани и външни подизпълнители като общата ни бройка надхвърляше 30 човека. Целият екип бе поставен на изпитание дълго преди тези дати. Но геройският завършек с „парад на победата“ (буквално, защото така се и наричаше последната част от тийм билдинга), бе удовлетворителен за нас, като екип. А нашите клиенти… нашите клиенти – 340 търговци от Виваком бяха екзалтирани и на маршова стъпка и песен на уста влезнаха в 5 звездният хотел за заслужена разтуха!

Екипът на „Приказката“, вече е готов за нови, още по-големи предизвикателства!

Видеото е ТУК

DSCF6594