... от „Приказката”

team mravk 150x100Ето как го правим ние в Увеселителен парк "Приказката"

НЕЩО ЗА НАС
Още от създаването на Увеселителен парк „Приказката” през есента на 2007 година, екипът ни работи по организиране и провеждане на тиймбилдинги. През годините натрупахме опит в тази сфера, разширихме екипа си от психолози и инструктори, обогатихме материалната и идейната си база, изчистихме концепцията, по която работим. В резултат на това може да предложим на клиентите ни индивидуално създаден и адаптиран за всеки един от тях продукт.

С КАКВО СМЕ РАЗЛИЧНИ

Ние не работим с готови програми. Както всеки човек, така и всеки екип притежава своя индивидуалност, затова програмите ни са разработени съобразно спецификите на груповия профил. Това ни позволява да сме максимално гъвкави и ефективни спрямо нуждите на клиентите ни.

КАК ГО ПРАВИМ

Работата по създаването на една тиймбилдинг програма започва с анкета, от която събираме информация за целите, особеностите на екипа и чисто организационни детайли – създаваме профила на групата. Съдържанието на програмата е съобразено именно с този профил и се разработва в тясна комуникация с клиента.

team mravkiКАКВО МОЖЕМ

Имаме опит в провеждането на тиймбилдинг мероприятия, както в Парк „Приказката”, така и на други места в България. Разполагаме с мобилно оборудване. Работим както на открито, така и на закрито през всеки сезон от годината. Можем да направим организация, както за малък, така и за много голям екип – работили сме с групи от 6 до 350 човека. Програмите ни може да са от леки до силно физически и екстремно натоварени.