Пейнтбол

paint1Пейнтбол (за лица над 14 години). За по-малки се прави изключение само в присъствие на родител.  

Няма редник, няма генерал. Всички са на мушката. Огън ...

Пейнтбол в Увеселителен парк "Приказката" - Враца е едно незабравимо приключение само на 100 км от София и Плевен, и на 40 км от Монтана. Интересният терасовиден релеф и раздвижените барикади дават възможност за една много реалистична и агресивна игра.

paint2Игрището е с размери 50 на 40 м, оградено със защитна мрежа. Подходящо е за игра на отбори от по 2, 3 и 5 души всеки. Укритията са от различни материали - дърво, автомобилни гуми, строителни материали, автомобили и други. На терена е изграден Щаб, Военна болница, Военна база 1 и Военна база 2. 

Парк "Приказката" има голям опит в организирането на събития и атракции с цел сплотяване на колектива (Тийм билдинг), като за по-доброто и пълно обслужване на клиентите , предлага играта на пейнтбол и в пакети  с другите атракции в Парка. Предлагаме и пейнтбол във Врачанския Балкан с изпълнение на специални тактически задачи: разузнаване, групи за отвличане на вниманието, щурмови групи и др.

paint3Пейнтболът (англ. paint — „боя“ и ball — „топка“) е спортна игра (понякога е определяна и като военна игра), същността на която е да бъдат елиминирани противниците с помощта на специално оръжие, наречено маркер, което стреля с топчета боя.