Олимпийците на

BBНа 29.11.2013 г екипът на парк "Приказката" проведе изнесен тиймбилдинг в зала ...

Първият тиймбилдинг на Булгартабак Холдинг, проведен от нас, се състоя в спортните зали на хотел „Олимп”, гр. Тетевен. Екипът на Увеселителен парк „Приказката” имаше удоволствието да се  запознае с 85-те участници в това мащабно мероприятие. Бяхме заедно за да направим така, че този голям екип да се сплоти и опознае в нова светлина, като същевременно спомогнем участниците да се разтоварят от стреса на напрегнатите работни дни.

dsc02361dsc02383Всички отбори преминаха през четири зони с различен тип активности, а съревнованието ги накара да се обединят и забавляват повече. Нетипичните за ежедневието изпитания дадоха възможност на креативността да се развихри и оригинални изпълнения не липсваха. С общи усилия постигнахме поставените в началото цели, а в края се събрахме отново всички заедно, за да дадем началото на празничната вечер, разбира се с… хоро.

dsc02378Награди имаше за всички и особено за най-добрите. Както казват хората – няма нищо по-хубаво от добре свършената работа, а като бонус към нея получихме и много незабравими весели моменти.

Видеото е ТУК.

dsc02372