.. и ОЩЕ

picture-007-1Интересни факти и допълнителни предложения за тиймбилдинг програмите, които предлагаме.

До момента сме провели тийм билдинг на над 85 големи фирми. Сред тях са: VIVACOM; Bulgartabac Holding; hp; kraft foods; Dinova, Rusev & partners; Raifesen Leasing; M-tel; Dunapack Rodina; Магазини Mania; Bulgaria Trans; Ресурсен център – Враца; Assist Property; Община Вълчедръм; Община Свиленград; Congress Engineering;  Maxima; Rossima; и др.

Фирмата разполага с обучени психолози и инструктор-аниматори в съответните области.

management-team-building-strategies

Екипът, обслужващ всички дейности, е преминал различни курсове и школи за добиване на нужните квалификации.

Предлагаме услугите на професионални екскурзоводи-историци, фолклорни и танцови състави.

В парка се предлагат над 15 съоръжения и атракции. Има и кафене с 50 места и барбекю с 55 места.

В Парк "Приказката" са изградени и специализирани съоръжения само за екипна работа - тийм билдинг, ролеви игри и задачи.Горското барбекю предлага възмост за провеждане на фолклорни програми и приготвяне на традиционни български ястия.

Мобилното оборудване, с което разполагаме ни позволява да изпълним пълноценна тийм билдинг програма на всяко подходящо за целта място извън Парк „Приказката”, както и на закрито.

Със съдействието на нашите партньори можем да предложим още: спускане с 6-местни надуваеми лодки (рафтинг) по течението на река Искър, влизане в необлагородени пещери, спускане с въже (рапел) по 60-метров водопад, скално катерене, лов и фотолов, походи в планината, лагери с продължителност до 6 дни в Парка и Врачанския Балкан, посещение на археологически разкопки, музеи и манастири с водач-историк, пейнтбол, стрелба с лъкове и въздушно оръжие в планината, планинско ориентиране и много други развлекателни мероприятия.

post-secondary-team-building

Сътрудничеството с хотелите и други бази за настаняване, дава възможност за ползване и на оборудвани конферентни зали за провеждане на стандартни фирмени обучения. Работим както по единични задания, така и по дългосрочни договори със специализирани фирми за обучение и тийм билдинг.

В състояние сме да организираме и изпълним различни задания, по отношение на сложност, екстремност и тематична насоченост.

По желание на клиентите, можем да изработим многообразни по съдържание и времетраене програми, съдържащи екипни игри, задачи, казуси, както за постигане на определена цел, така и само за разтоварване и забавление на фирмените екипи.


» Тийм билдинг в Парк Приказката

» Тийм билдинг във Врачанския Балкан

» Тийм билдинг - История и култура